Anna Rebekka feirer 100.000 streams med ny singel!


11/11/2019

Anna Rebekka er en singer/songwriter født og oppvokst på Hamar og har bodd i Oslo siden 2012.

Hun er en lidenskapelig pianospiller, og skriver all tekst og musikk selv. Hennes musikk kan beskrives som melankolsk pop med stemningsfulle lyder med fokus på lyrikk. Låtene er en god miks av både folkemusikk og pop, med tekster på norsk – temaet tiden er ofte nevnt i disse låtene.

Anna Rebekkas debutsingel «VÅR», ble utgitt i februar 2019, og oppfølgeren «Forglemmegei» ble utgitt i juni. Til tross for at hun er en ny artist, har hun allerede opptrådd på Oddenfest i Hamar og var i tillegg oppvarmingsartist for den anerkjente visesangeren Ingebjørg BratlandLive I Marka den 17. august 2019.

«Hilsen meg» er neste singel ut for Anna Rebekka, og dette sier hun selv om låten.

Da jeg skrev «HILSEN MEG» tenkte jeg, «Til meg, hilsen meg»:

Jeg husker på barneskolen fikk vi i lekse å skrive et brev til oss selv som 18-åring. 

Til Anna Rebekka 18 år, Hilsen Anna Rebekka 10 år. 
På samme måte er inspirasjonen bak «HILSEN MEG» en ung person som sitter og skriver et brev til seg selv som gammel!
Som så mange andre tenker jeg innimellom «Lurer på hvor jeg kommer til å bo» «Har jeg familie?» «Har jeg gjort alle de tingene jeg hadde lyst til?» «Har jeg de samme vennene?» «Kommer jeg til å være akkurat den jeg er nå om mange år?» og tusen andre spørsmål.

«Hilsen meg» er ute på alle streamingplattformer!